A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

pordan

Pordán-Horváth Sándor vagyok, Siófokon élek. 2007-ben hallottam először a lúgosítás fogalmáról és a rengeteg új és hasznos információnak köszönhetően felismertem annak rendkívüli jelentőségét. Megdöbbentett a tény, hogy az emberek többsége (saját magamat is beleértve) a kialakult rossz étkezési szokások és beidegződések következtében sokkal több savasító hatású táplálékot fogyaszt, mint lúgosítót. Ezzel gyakorlatilag hosszú éveken, évtizedeken keresztül savasítjuk a testünket, előbb-utóbb valamilyen betegségbe hajszolva azt. Szervezetünk persze hevesen védekezik és küzd az enyhén lúgos, egészséges PH-érték visszaállítása érdekében. Ezt fiatalon egészen könnyedén teszi, az életkor előrehaladtával pedig egyre nehezebben…


Újabb elkeseredéssel töltött el, hogy „egyetlen káros szenvedélyem” tárgya, a kávé is az erősen savasító hatású élvezeti cikkek közé tartozik a benne található savak miatt. Valóban nagyon rossz érzés volt a felismerés, de nem mondtam le róla. 1992 óta kávézom rendszeresen és a naponta átlag két csésze illatos és zamatos fekete leves nem olyan vészes mennyiség, hallottam már napi tizenkettőről is. Csak nyugtalanított, hogy pont az, amit ennyire szeretek, szinte imádok, erőteljesen savasít.


2012 nyarán ismertetett meg egy régi televíziós ismerősöm és barátom, Szentes László a ganodermás lúgosító kávéval és a DXN termékekkel. Nem szeretném túldramatizálni a dolgot, de álmomban sem gondoltam volna, hogy egy kávé lehet lúgosító hatású. És tessék, megcsinálták! Természetesen a párommal azonnal megkóstoltunk néhány terméket, a DXN Cream Coffee volt az első, amit kipróbálltunk. Kicsi, zacskós és instant kivitele ellenére nem érződött rajta a korábban főleg benzinkutakon, vagy nagyobb áruházak előcsarnokaiban elhelyezett masináktól megszokott tipikus „kávéautomatás” íz és az első néhány napot követően jelentkezett egy általános energiaszint emelkedés, egyszerűen kicsit energikusabbaknak éreztük magunkat.


A finom íz és a lúgosító hatás mellett a DXN kávék abszolút elérhető árúak, beszerzésük nem jelent a hagyományos kávéknál jelentősen magasabb költséget és ne felejtsük el, rendkívül egészségesek! Ajánlom természetesen minden olyan kávéfogyasztónak, aki odafigyel az egészségére, a ganoderma kivonatot tartalmazó kávékülönlegességekkel soha nem kell lemondanunk a kávézás öröméről.


Kiemeltem a DXN lúgosító kávéit, mert a kávézás nagy szenvedélyem, de természetesen a kávék mellett számos táplálék-kiegészítőt, kozmetikai és egyéb termékeket is készít a DXN. Ezekről a termékekről a honlapomon részletes tájékoztatók olvashatók, minden termék meg is rendelhető.


Jó böngészést, esetleg kellemes kávézást kívánok minden kedves honlap-látogatómnak!


Ha pedig a minden igényt kielégítő és információkban gazdag weboldal áttekintése után mégis bármilyen kérdése marad, vagy felmerül, örömmel állok a kedves érdeklődő rendelkezésére.


 

Üdvözlettel:


Pordán-Horváth Sándor

 

DXN Facebook Share Megosztás Facebook-on